In de vierde ronde van La Liga werd de nieuwe kracht van Barcelona eindelijk getoond. Barcelona scoorde een perfecte 5-2 overwinning op Valencia in de oude en nieuwe spelers. Luis Surez, die geblesseerd was, trok een FC Barcelona voetbalshirt aan om voor het team in deze ronde te spelen en scoorde twee doelpunten. Het verdient echt om lid te zijn van de ijzeren driehoek van Barcelona, ​​de kracht is nog steeds vrij sterk.

Frenkie de Jong vervoegde Barcelona bij Ajax en won dit jaar het beste middenveld in het UEFA-seizoen. Helaas heeft Frenkie de Jong in de voorgaande ronden geen doelpunten voor het team gewonnen. In de loop van het spel waren zijn prestaties niet erg uitstekend, alleen hetzelfde talent als gewone spelers. Frenkie de Jong is eigenlijk een ingehouden, gereserveerde speler, dus laat staan ​​wat hij nu doet, ik geloof dat hij in de nabije toekomst een stralende ster zal worden. Vandaag won hij zijn eerste doelpuntrecord voor de voetbalshirts goedkoop. Na de wedstrijd keek hij naar het veld waar hij zijn eerste doelpunt scoorde en zijn dankbaarheid uitte.

De 16-jarige Ansu Fati scoorde voor het eerst een doelpunt en een assistent na de laatste knuffel overgenomen door Lionel Messi. Zijn doel heeft ook het record veranderd van de jongste speler in La Liga die een succesvolle enkele pass heeft gemaakt en de jongste speler in de geschiedenis van Barcelona is geworden. Dit spel laten we de nieuwe kracht van Barcelona zien, hopen dat deze kracht kan worden gehandhaafd, de geest van het voetbal van Barcelona erven.