Philippe Coutinho, een voormalig voetballer in Liverpool, is nu door Barcelona in bruikleen gegeven aan FC Bayern Myunchen. Tijdens zijn tijd in Liverpool vocht hij dapper en werd een onmisbare aanvaller en vleugelspeler voor het team. Barcelona is altijd zijn droomvoetbalclub geweest, maar na zijn toetreding tot Barcelona is zijn voetbalstijl helemaal niet in overeenstemming met het voetbalsysteem van Barcelona. Als gevolg hiervan kreeg hij helemaal geen kans om zijn kracht uit te oefenen en werd hij een enorme verspilling in de bevolking.

Nu heeft Barcelona Philippe Coutinho verhuurd aan FC Bayern Myunchen, opnieuw in zijn glorieuze 10-cijferige FC Bayern München voetbalshirt. Zijn voormalige Liverpool voetbalshirt was nr. 10 en FC Bayern Myunchen nr. 10 symboliseerde ook het leven van buitenspeler Arjen Robben. Zet weer een nieuw team in, in de hoop Philippe Coutinho geluk te brengen. De transfer van Liverpool naar Barcelona heeft hem de afgelopen jaren te veel gekost. Dus tijdens de transferperiode van deze zomer dacht hij keer op keer goed na.

Voetbalcarrière is kort, maximaal 20 jaar dienst, dus bij het kiezen van een team moeten we onze eigen stijl van voetbal overwegen. Het voetbalsysteem van FC Bayern Myunchen valt vooral aan, dus het zou beter moeten aansluiten bij de voetbalstijl van Philippe Coutinho. Ik hoop die zeer snelle en prachtige pas weer te zien, Shilippe Coutinho.