Ajax heeft officieel de vernieuwing aangekondigd van Durchan Tadiqi, die tot 2023 AFC Ajax voetbalshirt zal dragen. Durchan Tadich maakte vorig seizoen 56 wedstrijden, scoorde 36 doelpunten en stond 24 keer voor en is nu een onmisbare speler in Ajax.

Durchan Tadiqi vervoegde Ajax in de zomer van 2018 en heeft in slechts één jaar tijd veel eer gewonnen voor zijn voetbalshirts goedkoop. Hoewel Durchan Tadich 30 jaar oud is, heeft hij geen enkele van zijn atletische kwaliteiten verloren aan jonge spelers. Ajax is een bekende trainingsbasis voor nieuwe spelers. Hij kan de huidige Duishan Tadiqi opnieuw ondertekenen. Er moet iets speciaals aan hem zijn dat de club koestert. Er werd zelfs aangekondigd dat hij als coach zou gaan werken in het toekomstige jeugdkamp, ​​en op zijn minst tot 2026 zou blijven. Dit is een grote erkenning van Duschen Tadiqi voordat hij beslist wat hij op de lange termijn gaat doen.

Het nieuwe Ajax-lidmaatschap dit jaar is ongeveer hetzelfde. In deze getalenteerde samenleving is jeugd de grootste trots van de spelers. Maar er zijn ook veel spelers met ouderwetse vaardigheden en ervaring die de moeite waard zijn om voor te vechten. Sommige dingen zijn niet wat jongeren kunnen leren, dus gebruiken ze hun jeugdtijd om vaardigheden uit te wisselen. Kijk naar de kapitein van de Americas Cup in Brazilië. De 36-jarige heeft meer voetbalervaring dan de jongere spelers.

http://www.voetbalmall.estranky.sk